Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cikkek képes leírás - Reflux.tlap.hu
részletek »

Cikkek - Reflux.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reflux.tlap.hu » Cikkek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Csak bosszantó jelenség a reflux?

Csak bosszantó jelenség a reflux?

A vitaminsziget.com útmutató az egészségük megóvásáért tenni akaróknak. Naponta frissülő írásainkban, enciklopédiánkban, tudástárunkban, szakértő rovatunkban sok érdekes témát boncolgatunk, különös figyelmet fordítunk arra, hogy az egészséget hasznos ötletekkel, tippekkel tegyük mindenki számára elérhetővé.

Az egészséges kávé - HVG

Az egészséges kávé - HVG

A kávé a világon az egyik legszélesebb körben fogyasztott, ám tudósok és egészségügyi szakértők körében az egyik legvitatottabb ital. Olyannyira, hogy az amerikai táplálkozástudományi társulás, az American Society for Nutrition idei, Experimental Biology 2007 című konferenciájának központi témája a kávéfogyasztás egészségre gyakorolt hatása volt.

dr. Eros Gabor

dr. Eros Gabor

PHOENIX Pharma Zrt.Erős dr. először helyettes előadóként szerepelt a PHOENIX továbbképzésen. Ma már nem csak gyógyszerészeknek, de asszisztenseknek is tart továbbképzést az alábbi témában. A modern kor, a zaklatott életmód, a helytelen táplálkozás, a mozgáshiány mind szükségessé tették, hogy a reflux betegségről és annak naprakész gyógyszeres terápiájáról halljunk Erős dr. kiváló előadásában.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Springmed

Springmed

Minden ötödik ember refluxbeteségben szenved. Mi is az? 'Ég a gyomrom. Sok a savam.' Így már ismerős, ugye? Sokan nem fordulnak orvoshoz, pedig a betegség magától nem múlik el, és hosszútávon súlyos szövődményeket is okozhat. Ugyanakkor a helyes életmód betartásával, valamint kellő gyógyszerek kiválasztásával és rendszeres szedésével, azaz a beteg tevékeny részvételével a gyógyulás folyamatában a kedvező állapot biztosítható. Nézzük, hogyan is?

Tuti menü