Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Homeopátia képes leírás - Reflux.tlap.hu
részletek »

Homeopátia - Reflux.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reflux.tlap.hu » Homeopátia
Keresés
Találatok száma - 4 db
Reflux és homeopatia

Reflux és homeopatia

A homeopátia az egyik legkíméletesebb gyógyítási módszer, amely egyfajta hidat képez a természetes gyógymódok és a laboratóriumi gyógyszer előállítás között. Ma a homeopátiás szerek nagy részét már gyógyszergyárakban készítik (BOIRON, Remedia), ám ezek 100% természetes alapanyagokból készülnek, így sok előnyös tulajdonságuk van a hagyományos gyógyszerekkel szemben. A homeopátia - bizonyos korlátozásokkal - a reflux kezelésére is alkalmas lehet - ebben a tekintetben inkább a reflux természetes módon való gyógyítását valósíthatjuk meg vele.

Gyógyszerészeti tanácsadás-

Gyógyszerészeti tanácsadás-

Kérem a kérdezőket, hogy írják meg, az ország melyik részéről érdeklődnek - így könnyebben tudok segíteni!Tanácsok az egészséges életmódhoz, hogyan előzhetjük meg a különféle betegségeket, hová forduljunk, ha baj van... Számos hasznos cikk az egészség szerteágazó témakörében. A The Lancet folyóiratban közölt vizsgálatban a nyugati és az ázsiai országok lakosságát hasonlították össze kutatók, a gyomorégés tüneteinek előfordulása tekintetében. Kiderült, hogy míg a nyugati országokban élők 25 százalékánál jelentkeznek a tünetek, addig az ázsiai lakosok esetében csupán 11 százalék szenved gyomorégéstől havonta legalább egyszer.

Homeopátiás 1×1

Homeopátiás 1×1

Számos ablakunk nyílik a világra. Nem meglepő, hogy az allergiás betegségek döntő többsége azokon a szerveinken jelentkezik, amelyek a külvilággal közvetlen kapcsolatban állnak. Ilyen a bőr, az orr nyálkahártyája, a szem és a légutak. Ahány allergiás, annyi tünet. Krákogunk, könnyezünk, és egyiknek sem örülünk. Gyorsan kell a segítség, mert vannak élethelyzetek, ahol nem tüsszöghetünk és trombitálhatunk. Az esküvők főszezonja is a parlagfű virágzásra esik.

Vitamin magazin hírek
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod legyen. - Addig nem adok gyógyszert a betegnek amíg a táplálkozását rendbe nem teszem! Sokkal fontosabb azt tudni, milyen embert érint a betegség, mint azt, hogy milyen betegség érinti az embert. / Más ezt úgy fogalazta meg, hogy nincs gyógyithatatlan betegség, csak gyógyithatatlan...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Az egészség elvesztésének lépései.
Az egészség elvesztésének lépései. Néhány elgondolkodtató mondat, amivel foglalkoznunk kell: 1. Az emberek...
Kérdések-válaszok!

Kérdések-válaszok!

Kedves Doktornő/Úr! Édesanyám túlzott gyomorsav termelődés miatt folyamatos hányingertől szenved,állandóan fáj a feje, már 30 kg-ot fogyott. Szerintem nincs olyan diagnosztikai vizsgálat az országban, melyet ne végeztünk volna el. Hál'Istennek szervi bajt nem találtak, viszont a problémát sem tudták megoldani.Semmilyen gyógyszer nem segít, hányja a savat, az állandó pokoli közérzete miatt öngyilkosságon gondolkodik. Különben egy kiegyensúlyozott boldog ember lenne. Tényleg nincs segítség? Várom válaszát!

Tuti menü