Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Homeopátia képes leírás - Reflux.tlap.hu
részletek »

Homeopátia - Reflux.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reflux.tlap.hu » Homeopátia
Keresés
Találatok száma - 4 db
Reflux és homeopatia

Reflux és homeopatia

A homeopátia az egyik legkíméletesebb gyógyítási módszer, amely egyfajta hidat képez a természetes gyógymódok és a laboratóriumi gyógyszer előállítás között. Ma a homeopátiás szerek nagy részét már gyógyszergyárakban készítik (BOIRON, Remedia), ám ezek 100% természetes alapanyagokból készülnek, így sok előnyös tulajdonságuk van a hagyományos gyógyszerekkel szemben. A homeopátia - bizonyos korlátozásokkal - a reflux kezelésére is alkalmas lehet - ebben a tekintetben inkább a reflux természetes módon való gyógyítását valósíthatjuk meg vele.

Gyógyszerészeti tanácsadás-

Gyógyszerészeti tanácsadás-

Kérem a kérdezőket, hogy írják meg, az ország melyik részéről érdeklődnek - így könnyebben tudok segíteni!Tanácsok az egészséges életmódhoz, hogyan előzhetjük meg a különféle betegségeket, hová forduljunk, ha baj van... Számos hasznos cikk az egészség szerteágazó témakörében. A The Lancet folyóiratban közölt vizsgálatban a nyugati és az ázsiai országok lakosságát hasonlították össze kutatók, a gyomorégés tüneteinek előfordulása tekintetében. Kiderült, hogy míg a nyugati országokban élők 25 százalékánál jelentkeznek a tünetek, addig az ázsiai lakosok esetében csupán 11 százalék szenved gyomorégéstől havonta legalább egyszer.

Homeopátiás 1×1

Homeopátiás 1×1

Számos ablakunk nyílik a világra. Nem meglepő, hogy az allergiás betegségek döntő többsége azokon a szerveinken jelentkezik, amelyek a külvilággal közvetlen kapcsolatban állnak. Ilyen a bőr, az orr nyálkahártyája, a szem és a légutak. Ahány allergiás, annyi tünet. Krákogunk, könnyezünk, és egyiknek sem örülünk. Gyorsan kell a segítség, mert vannak élethelyzetek, ahol nem tüsszöghetünk és trombitálhatunk. Az esküvők főszezonja is a parlagfű virágzásra esik.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Kérdések-válaszok!

Kérdések-válaszok!

Kedves Doktornő/Úr! Édesanyám túlzott gyomorsav termelődés miatt folyamatos hányingertől szenved,állandóan fáj a feje, már 30 kg-ot fogyott. Szerintem nincs olyan diagnosztikai vizsgálat az országban, melyet ne végeztünk volna el. Hál'Istennek szervi bajt nem találtak, viszont a problémát sem tudták megoldani.Semmilyen gyógyszer nem segít, hányja a savat, az állandó pokoli közérzete miatt öngyilkosságon gondolkodik. Különben egy kiegyensúlyozott boldog ember lenne. Tényleg nincs segítség? Várom válaszát!

Tuti menü