Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reflux linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Reflux képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: reflux.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
Reflux kezelés pszichoterápiával

Reflux kezelés pszichoterápiával

Dr. Wallinger Zita vagyok. Orvosként kellett szembesülnöm a reflux betegséggel, amivel aztán évekig hiába küzdöttema hagyományos kezelések mellett, majd a folyamatos lelki önvizsgálat segített feltárni a betegséghez kapcsolódó lelki folyamatokat és okokat, melyek megszüntetésével sikerült meggyógyulnom ebből a kínzó betegségből. A pszichoterápia továbbképzés elvégzését követően a reflux pszichoterápiás kezelését végzem budapesti rendelőmben, a saját tapasztalataim és a korszerű pszichoterápiás ismeretek birtokában.

Lúgosító étrend - Hatékony lúgosítás program

Lúgosító étrend - Hatékony lúgosítás program

Szeretné produktívan lebontani a felgyülemlett káros anyagokat szervezetében? Vitaminokban gazdag, jótékony készítményeket fogyasztana? Akkor még ma látogasson el a Green Life weboldalára, tekintse meg a hatalmas búzafű és búzafűlé kínálatot is! Ezekkel a természetes készítményekkel Ön is hatékonyan méregteleníthet! Érdeklődjön bővebben a lúgosítás folyamatáról és a lúgosító ételek helyes fogyasztásáról. A búzafűlé ára, és az egyéb természetes anyagok díjszabása a megvásárolni kívánt termékek kiszerelésétől függ.

Kellemetlen lehelet? Mi tudjuk a megoldást!

Kellemetlen lehelet? Mi tudjuk a megoldást!

A rossz lehelet rányomja bélyegét kapcsolatainkra, de most tehet a szájszag ellen. Termékeinkkel a szájban található baktériumok túlzott elszaporodása visszaszorítható, ezáltal pedig a kellemetlen lehelet ? vagy ahogyan a szaknyelv nevezi: halitózis ? is megszüntethető. A baktériumtenyészetek elburjánzásához számos ok vezethet, a savas vagy cukros ételek és italok fogyasztása, a kávézás vagy a dohányzás. Minden problémára kínálunk megoldást a különféle életviteleknek, szokásoknak megfelelően összeállított csomagjainkkal.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Vitaminkincsek webáruház

Vitaminkincsek webáruház

Kinek ajánljuk? Az elsavasodott szervezet pH-egyensúlyának helyreállításához. Refluxos panaszok enyhítésére, GERD, gyomorégés, gyomorsav túltengés, reflux oesophagitis, gyomorfekély, nyombélfekély (ulcus ventriculi, ulcus duodeni) helicobacter pylori fertőzés kiegészítő kezelésére nagy hatékonyságú. Méregtelenítő kúrához. Reuma, köszvény tüneteinek csökkentéséhez Az emésztés segítésére. Kellemetlen szagú lehelet esetén belső dezodorként. Vérszegénység kezeléséhez. Sebgyógyulás elősegítésére. Sugárkezelés és citosztatikus kezelés mellékhatásainak csökkentésére. Elősegíti a méreganyagok semlegesítését, valamint eltávolítását a szervezetből, ezenkívül rendkívül hatékonyan lúgosít.

Vitaminforrás webáruház

Vitaminforrás webáruház

A belső méregtelenítés magában foglalja a szervezet minden, a salakanyagokat semlegesítő, átalakító vagy kiválasztó folyamatát, melyekben az alábbi szervrendszerek vesznek részt: légzőszervek ? tüdő, légcsövek, torok, orrüregek és orr, emésztőrendszer ? máj, epe, vastagbél és a teljes gyomor-emésztőrendszer, vizeletkiválasztó rendszer ? vesék, hólyag, húgycső, bőr ? verejték- és faggyúmirigyek, könny, nyirokrendszer ? nyirokvezetékek és nyirokcsomók. Miként méregteleníthetjük könnyen és hatékonyan szervezetünket? A Liquid Chlorophyll lúgosító-méregtelenítő táplálékkiegészítő segítségével. A Liquid Chlorophyll lucernából kivont klorofillineket (a klorofill nátrium/réz sója) tartalmaz, továbbá az a- és b-klorofillok koncentrált forrása. Mi a klorofill? Zöld, fotoszintetikus pigment, mely majdnem minden növényben, algában és cianobaktériumban megtalálható. A klorofillt ?folyékony napfénynek? nevezik, mert a napból szív fel energiát. A klorofill a kloroplasztban ? a növényi sejtekre jellemző organellumban ? található. Neve ógörög eredetű: chloros=zöld, phyllon=levél. A pigmentek kémiai vegyületek, melyek a látható fény csak bizonyos hullámhosszait verik vissza.

DXN Espana

DXN Espana

Al café brasileño arábica de primera calidad se le añade el extracto de ganoderma (por eso existe sólo en forma de café instantáneo). Así se puede alcanzar un producto de deleite que, gracias al efecto benéficioso del hongo ganoderma, es original no sólo por su sabor sino también por sus efectos positivos para el organismo. El café DXN con ganoderma neutraliza los ácidos acumulados en el organismo, con su consumo el ardor del estómago desaparecerá. Con su consumo regular y exclusivo (si quisiera experimentar su efecto real, no consuma café de otro tipo) se puede regular la tensión. Los pacientes que padecen de hipertensión también pueden consumirlo.

DXN Italy

DXN Italy

Prendi il caffè con ganoderma dai benefici effetti, prova i prodotti della DXN e goditi la differenza! Al caffé arabica di ottima qualitá proveniente dal Brasile viene aggiunto estratto di ganoderma (per cui si vende solo in forma solubile); così è a portata di mano di tutti un prodotto che grazie agli effetti benefici del fungo ganoderma ne guadagna non solo nel sapore ma anche negli effetti positivi sul corpo. Il caffé DXN contenente ganoderma neutralizza l'acidità accumulata nel corpo, con l'uso si evita il bruciore di stomaco. L'uso costante ed esclusivo (se vuole provare il vero effetto é consigliato di non prendere altri caffé) diminuisce o aumenta la pressione sanguigna. É consigliato anche a coloro che hanno la pressione sanguigna alta.

DXN Bulgaria

DXN Bulgaria

&#107 6;&#10 77; &#107 2; &#107 7;, &#107 2; &#108 9; &#108 6;&#10 90; &#108 2; &#108 3;.&#1 072; &#107 6; &#108 3; , &#108 0; &#108 0; &#108 6; &#1 086; &#107 2; &#108 0;, &#107 2;&#10 72; &#108 0; &#107 2; &#107 7;, &#107 9; &#108 5;. &#108 0; &#108 6; &#107 2; &#108 3; &#108 0; &#108 0; &#109 0; &#107 2; &#108 6;.

DXN Slovakia

DXN Slovakia

Ku kvalitnej káve Arabica, pochádzajúcej z Brazílie, sa pridá extrakt z Ganodermy (preto ju možno dostať len v instantnej forme) a takto sa vytvorí produkt, ktorý je jedinečný vďaka blahodarnému účinku huby Ganoderma nielen chuťou, ale aj jeho pozitívnym účinkom na organizmus.

Hirdetés
DXN Austria

DXN Austria

DXN setzt die 'One Dragon', 'One World One Market' und 'One Mind' Konzepte unter der Leitung ihres Malaysia-Zentrums erfolgreich durch. DXN überwacht den ganzen Ablauf von dem Anbau des Pilzes und dessen Weiterverarbeitung einschl. Marketing und Vertrieb zu den Verbrauchern. Die professionelle DXN-Firmenleitung auf Weltniveau, ihre Forschungs- und Entwicklungstätigkeit sowie ihre Produkte der Spitzenqualität garantieren den Erfolg der Firma und deren Mitarbeiter. DXN besetzt den 28. edlen Rang, von den weltweit Direktvertrieb Unternehmen, der in Malaysia, in dieser Kategorie zu den ersten zählt.

Tüneti kezelés helyett

Tüneti kezelés helyett

A reflux mára népbetegség lett. Ennek ellenére sajnos kevesen veszik komolyan! A reflux azt jelenti, hogy a már savas gyomortartalom visszaáramlik a nyelőcsőbe (torokkaparás) és akár felső légutakba. A reflux hátterében a stressz, megváltozott étkezési szokásaink, elhízás, felgyorsult életmódunk, gyulladás állhat, de akár gyomorfekély és az esetek nagy részében bakteriális fertőzés állhat, ezen baktériumok MPK-módszerrel kimutathatóak és gyógyíthatóak. A reflux az MPK-módszerrel, amely komplex, egyéni és egyénre szabott, tartósan akár véglegesen meggyógyulhat. A reflux differenciáldiagnosztikai problémát is jelenthet: kardiológiai, tüdőgyógyászati, gégészeti tüneteket és akár megbetegedéseket okozva.

Reflux Párna

Reflux Párna

A gravitáció napközben a gyomorsavat és az enzimeket a gyomorban tartja, de ha lefekszünk, akkor a gyomorban lévő folyadékszint elmozdul és eléri a gyomorszájat. Ha a nyelőcső alsó záróizma nem működik megfelelően, akkor a gyomorsav és az enzimek innen könnyedén, akadály nélkül feljuthat a nyelőcsőbe(gasztroözofágeális reflux). Ez azért gond, mert a nyelőcső belső falát a gyomorral ellentétben olyan nyálkahártya védi, amely nem tud ellenállni a gyomorsav maró hatásának. Ha ez az állapot túl sokszor megismétlődik, akkor a nyelőcső alsó részén lévő nyálkahártya begyullad és így kialakul a reflux szövődménye a reflux oesophagitis. A gyakori gyulladások nyomot hagynak a nyelőcső nyálkahártyáján és ezáltal hegesedés alakulhat ki, elveszíti a rugalmasságát a nyelőcső, kikeményedik(Barrett-szindróma). A gyomortartalom visszafolyása gyakoribb étkezések után és lefekvéskor, ezért fontos, hogy használjunk Reflux párnát, mellyel megakadályozhatjuk, hogy a gyomorsav a nyelőcsőbe alvás közben visszaáramoljon. A reflux párnák többsége, nem biztosítja, hogy a felsőtest ne csússzon le az ék aljára. A 3 zónás anatómiai reflux párna kialakításánál figyelembe vettük a stabil magas fekvést.

Reflux betegség és BioLabor kezelési lehetősége

Reflux betegség és BioLabor kezelési lehetősége

Hirtelen és gyors vagy rendszertelenül összevissza étkezés bizony emésztési panaszokhoz vezethet. A reflux betegség vezet a diagnosztizált emésztési megbetegedések listáján, mivel a populáció egy jelentős részét érinti. Ha önnek önkéntelenül ételdarabkák jutnak vissza a szájüregébe és ez a jelenség akár rendszeresnek is mondható, akkor önnek komoly esélye van a reflux kialakulására. Ez évek távlatában bizony komoly eróziót okoz a nyelőcső bizonyos szakaszain, amivel tovább tetézheti a problémát. Ha nem teszünk lépéseket a probléma megoldására és nem foglalkozunk reflux betegségünkkel, akkor számolnunk kell hasmenéssel és súlyosabb esetekben fekélyesedéssel.

Diéta info

Diéta info

Sok savat okozhatnak a magyar konyhában egyébként meglehetősen gyakran használt fűszerek: az erős paprika, a bors, a torma, a mustár, az ecet. A reflux diéta során ezeket ajánlott kerülni és a fűszerezést élő zöldfűszerekkel (petrezselyem, zeler, kapor, babérlevél, majoránna, bazsalikom, kakukkfű, borsikafű) megoldani. Egyébként is érdemes felfedezni a zöldfűszerek csodálatos ízvilágát. Csökkenteni kell a kávémennyiség, a csokoládé (édesség) és a cukor mennyiség bevitelét, mert ezek is hozzájárulnak a gyomor túlzott elsavasodásához. Amennyiben gyümölcsleveket fogyasztunk a citrusfélék leveit mellőzzük. Mondanom sem kell, hogy a húsfélék, különösen a pácolt és füstölt készítmények is rossz irányba hatnak, ezért ezek mellőzése is erősen javallott. Tudom, hogy a magyar emberek nehezen mondanak le a húsról. Áthidaló megoldásként enyhe reflux esetén elegendő lehet az is, ha a húsokat a hagyományos köretek (rizs, krumpli) helyett nyers zöldségekkel vagy zöldköretekkel fogyasztjuk el, mert a zöldségek erősen lúgosító hatásuk miatt a savasodás ellen hatnak, így kompenzáni tudják a húsfélék savasító hatását.

Reflux diéta tanácsok

Reflux diéta tanácsok

A kisebb mennyiségű étkezéskor a has felőli nyomás kisebb mértékű lehet, ezért a visszafolyás is elkerülhető. Ezért ajánlott a rendszeres és kis mennyiségű étkezés. A visszafolyás csökkentése érdekében elsődleges szervezetünk savtalanítása, ezért minden olyan dolgot kerüljünk, mely savasít. Ilyenek az erős fűszerek, a kávé, az alkohol és a cigaretta. Reggelente kávé helyett gyógyteát fogyasszunk és egy kevés gyümölcsöt vagy friss gyümölcslevet. A savasodást visszaszorítják a gabonák, müzlik és az élőflórás joghurtok. Ebédhez elengedhetetlen a meleg leves. Többnyire inkább főzeléket, salátát fogyasszunk. A húsfélékhez mindig együnk nyers zöldséget, mely a savasodást visszaszorítja. Kerüljük a szénsavas és cukros üdítőket. A lejjebb felsorolt egy hetes diéta csak egy mintaétrend, melyhez nem feltétlenül kell betű szerint ragaszkodni, csak egy támpontot ad a helyes táplálkozáshoz, mely visszaszorítja a savasodást szervezetünkben.

Reflux és diéta

Reflux és diéta

A reflux fájdalommentes vizsgálata és életmódváltással történő gyógyítása már több száz páciens életminőségét emelte a panaszok előtti szintre. Sok ezer ember hétköznapjait keserítik a reflux betegség következtében kialakuló általános tüntetek. Az esetek nagy részében valós megoldást, panaszmentességet lehet elérni tudatos életmódváltással. ' Az egészség kizárólag a helyes életmód kialakításán alapul. Személyre szabott életmód programunkban ezt Ön is elsajátíthatja. Ez az egyetlen mód, mellyel tehet egészségéért.' Dr. Hegedűs György életmód tanácsadó orvos a CHILOPASS Egészségközpont vezetője Az eléhető egészség című könyv szerzője

Wellness kávé ami nem savasít

Wellness kávé ami nem savasít

Ganoderma kávé az egészséges kávé. DXN termékek a lúgosítás és az egészséges életmód támogatására. Habár nem voltam nagy kávéfogyasztó, mivel korábban sokszor rosszul lettem a kávétól, de az egészséges életmódnak elkötelezett híveként, és mert kíváncsi voltam a termékre azonnal regisztráltam és rendeltem a kávéból. Pár nap után tényleg éreztem a pozitív hatásait, sokkal energikusabb lettem, az alvás idomet ugyan nem csökkentette le, hiszen az eddig is nagyon kevés volt a 4 gyerkoc mellett, viszont a kávé hatására egész nap frissnek és energikusnak kezdtem magam érezni. Így lettem egészséges kávéfogyasztó.

Tuti menü