Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Orvosi vagy gyógyszeres megoldások megoldások képes leírás - Reflux.tlap.hu
részletek »

Orvosi vagy gyógyszeres megoldások megoldások - Reflux.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reflux.tlap.hu » Orvosi vagy gyógyszeres megoldások megoldások
Keresés
Találatok száma - 9 db
Reflux betegség és BioLabor kezelési lehetősége

Reflux betegség és BioLabor kezelési lehetősége

Hirtelen és gyors vagy rendszertelenül összevissza étkezés bizony emésztési panaszokhoz vezethet. A reflux betegség vezet a diagnosztizált emésztési megbetegedések listáján, mivel a populáció egy jelentős részét érinti. Ha önnek önkéntelenül ételdarabkák jutnak vissza a szájüregébe és ez a jelenség akár rendszeresnek is mondható, akkor önnek komoly esélye van a reflux kialakulására. Ez évek távlatában bizony komoly eróziót okoz a nyelőcső bizonyos szakaszain, amivel tovább tetézheti a problémát. Ha nem teszünk lépéseket a probléma megoldására és nem foglalkozunk reflux betegségünkkel, akkor számolnunk kell hasmenéssel és súlyosabb esetekben fekélyesedéssel.

Biorezonancia.org kezelések

Biorezonancia.org kezelések

Prof Bill Nelson, a bioelektromos orvoslás és a biorezonancia kezelés területén végzett 20 éves kutatómunka során, Magyarországon fejlesztette ki. A SCIO rendszer képes arra, hogy a testben történő változásokat idejekorán felismerje, és azokat A SCIO rendszer néhány perc alatt 12.000 anyag frekvencia mintáját tesztel a páciennél.

Belgyógyászati magánrendelés

Belgyógyászati magánrendelés

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül a legsikeresebb szolgáltatásaink rövid és közérthető ismertetését kíséreljük meg. A Coral Szakorvosi Centrumban van belgyógyászat, kardiológia, gyermekkardiológia, urológia-andrológia, tüdőgyógyászat, gasztroenterológia, ideggyógyászat, pszichiátria, foglalkozás-egészségügy, 4D ultrahang, babamozi, bőrgyógyászat, szülészet-nőgyógyászat és fül-orr-gége, klinikai immunológiai és allergológiai szakrendelés.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Gyógyszer rendelés

Gyógyszer rendelés

Gyógyszer rendelés és házhozszálítás a teljes patikai választékból! Magyarország első online patikája.A lista további vényköteles termékeket is tartalmaz! Vényköteles termékek adatainak megtekintéséhez kérjük lépjen be a regisztrációkor megadott azonosítóival, illetve regisztráljon oldalunkon! Vényköteles termékek betegtájékoztatóját és kereskedelmi árait (árlistáját) információs célból közöljük!

Medconnexus

Medconnexus

Medconnexus Gyógyászati Központ XVIII - nőgyógyászat, fogászat, bőrgyógyászat, allergológia, gasztroenterológia, kardiológia, manager-szűrés, üzemorvos A Medconnexus Gyógyászati Központ orvosainak célkitűzése, hogy szakterületükön az orvostudomány nyújtatta lehetőségeket kiaknázva, és a legmodernebb műszerezettséget felhasználva legyenek a legkorszerűbb diagnosztikával és kezelésekkel a betegek szolgálatára. Mindezen szolgáltatások maximálisan leszorított díjazásának, és előnyös egészségpénztári finanszírozásának köszönhetően a magas szintű ellátás szinte mindenki számára elérhető. Győződjön meg árainkról és széleskörű egészségpénztári kapcsolataink előnyősségéről weblapunkon.

Weborvos

Weborvos

Új lehetőség a reflux gyógyszeres terápiájában - Weborvos.hu A reflux betegség, (mely a jelenség panaszainak, tüneteinek és szövődményeinek összességét jelenti, angol elnevezése a GERD) a leggyakoribb emésztőrendszeri megbetegedés, enyhébb-súlyosabb tüneteitől a népesség csaknem fele szenved. Bár a reflux betegség sokszor nagyobb mértékben rontja a beteg életminőségét, mint a fekélybetegség, a kezeletlen hipertónia, illetve némely szívbetegségek, az érintettek nincsenek tisztában kezelési lehetőségeivel, így saját gyógyulási esélyeikkel sem.

Refluxról részletesen

Refluxról részletesen

A GERD gyógyszeres kezelésének célja a nyelőcsőbe jutó savas gyomortartalom irritáló hatásának csökkentése, amelynek módszere - az életmódbeli változtatások mellett - a gyógyszeres terápia. A leghatékonyabbak a savelválasztást, vagyis gyomorsavképződést csökkentő gyógyszerek. Bizonyos gyógyszerek, mint például a savlekötők, a savhatást közömbösítők csak enyhe, és közepesen súlyos refluxbetegség esetében alkalmazhatók sikeresen. Ilyen enyhe panaszok esetén savlekötő gyógyszerek recept nélkül is kaphatók, de hatásuk csak ideig-óráig tart. Ma a protonpumpa-gátlók csökkentik leghatékonyabban a gyomorsav elválasztást. Az új generációs protonpumpa gátlóknak gyors, egyenletes a hatásuk, már az első 24 órában jelentősen enyhítik vagy akár meg is szüntetik a refluxos panaszokat.

Invazív eljárás nélkül gyógyítható a reflux-betegség

Invazív eljárás nélkül gyógyítható a reflux-betegség

Egy új sebészi eljárás reményt jelent azok számára, akik refluxbetegség következtében gyomorégésben szenvednek. Az szájon át történő, metszés nélkül végzett műtét (Transoral Incisionless Fundoplication, ITF) során nem keletkezik hasi seb. Ezt az eljárást már több tengerentúli kórházban alkalmazzák - sikerrel.

A reflux kezelése

A reflux kezelése

Mikor forduljunk orvoshoz? Nem szabad halogatni a kivizsgálást, ha a tünetek a tápcsatorna vérzésére utalnak (véres hányás, fekete széklet), jelentősebb fogyás (nem fogyókúra következtében), nyelési panaszok vagy heves fájdalom esetén. Az öngyógyszerelést azoknak ajánlják, akik 45 év alattiak, panaszuk régóta visszatérő, nem jár a fenti, nagyobb bajt sejtető tünetekkel. Hangsúlyozzuk, hogy orvoshoz kell fordulni akkor is, ha a gyógyszerek nem enyhítik a tüneteket 1-2 héten belül.

Tuti menü