Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Reflux kezelése képes leírás - Reflux.tlap.hu
részletek »

Reflux kezelése - Reflux.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reflux.tlap.hu » Reflux kezelése
Keresés
Találatok száma - 8 db
Reflux kezelés pszichoterápiával

Reflux kezelés pszichoterápiával

Dr. Wallinger Zita vagyok. Orvosként kellett szembesülnöm a reflux betegséggel, amivel aztán évekig hiába küzdöttema hagyományos kezelések mellett, majd a folyamatos lelki önvizsgálat segített feltárni a betegséghez kapcsolódó lelki folyamatokat és okokat, melyek megszüntetésével sikerült meggyógyulnom ebből a kínzó betegségből. A pszichoterápia továbbképzés elvégzését követően a reflux pszichoterápiás kezelését végzem budapesti rendelőmben, a saját tapasztalataim és a korszerű pszichoterápiás ismeretek birtokában.

Vitaminkincsek webáruház

Vitaminkincsek webáruház

Kinek ajánljuk? Az elsavasodott szervezet pH-egyensúlyának helyreállításához. Refluxos panaszok enyhítésére, GERD, gyomorégés, gyomorsav túltengés, reflux oesophagitis, gyomorfekély, nyombélfekély (ulcus ventriculi, ulcus duodeni) helicobacter pylori fertőzés kiegészítő kezelésére nagy hatékonyságú. Méregtelenítő kúrához. Reuma, köszvény tüneteinek csökkentéséhez Az emésztés segítésére. Kellemetlen szagú lehelet esetén belső dezodorként. Vérszegénység kezeléséhez. Sebgyógyulás elősegítésére. Sugárkezelés és citosztatikus kezelés mellékhatásainak csökkentésére. Elősegíti a méreganyagok semlegesítését, valamint eltávolítását a szervezetből, ezenkívül rendkívül hatékonyan lúgosít.

Vitaminforrás webáruház

Vitaminforrás webáruház

A belső méregtelenítés magában foglalja a szervezet minden, a salakanyagokat semlegesítő, átalakító vagy kiválasztó folyamatát, melyekben az alábbi szervrendszerek vesznek részt: légzőszervek ? tüdő, légcsövek, torok, orrüregek és orr, emésztőrendszer ? máj, epe, vastagbél és a teljes gyomor-emésztőrendszer, vizeletkiválasztó rendszer ? vesék, hólyag, húgycső, bőr ? verejték- és faggyúmirigyek, könny, nyirokrendszer ? nyirokvezetékek és nyirokcsomók. Miként méregteleníthetjük könnyen és hatékonyan szervezetünket? A Liquid Chlorophyll lúgosító-méregtelenítő táplálékkiegészítő segítségével. A Liquid Chlorophyll lucernából kivont klorofillineket (a klorofill nátrium/réz sója) tartalmaz, továbbá az a- és b-klorofillok koncentrált forrása. Mi a klorofill? Zöld, fotoszintetikus pigment, mely majdnem minden növényben, algában és cianobaktériumban megtalálható. A klorofillt ?folyékony napfénynek? nevezik, mert a napból szív fel energiát. A klorofill a kloroplasztban ? a növényi sejtekre jellemző organellumban ? található. Neve ógörög eredetű: chloros=zöld, phyllon=levél. A pigmentek kémiai vegyületek, melyek a látható fény csak bizonyos hullámhosszait verik vissza.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Reflux Párna

Reflux Párna

A gravitáció napközben a gyomorsavat és az enzimeket a gyomorban tartja, de ha lefekszünk, akkor a gyomorban lévő folyadékszint elmozdul és eléri a gyomorszájat. Ha a nyelőcső alsó záróizma nem működik megfelelően, akkor a gyomorsav és az enzimek innen könnyedén, akadály nélkül feljuthat a nyelőcsőbe(gasztroözofágeális reflux). Ez azért gond, mert a nyelőcső belső falát a gyomorral ellentétben olyan nyálkahártya védi, amely nem tud ellenállni a gyomorsav maró hatásának. Ha ez az állapot túl sokszor megismétlődik, akkor a nyelőcső alsó részén lévő nyálkahártya begyullad és így kialakul a reflux szövődménye a reflux oesophagitis. A gyakori gyulladások nyomot hagynak a nyelőcső nyálkahártyáján és ezáltal hegesedés alakulhat ki, elveszíti a rugalmasságát a nyelőcső, kikeményedik(Barrett-szindróma). A gyomortartalom visszafolyása gyakoribb étkezések után és lefekvéskor, ezért fontos, hogy használjunk Reflux párnát, mellyel megakadályozhatjuk, hogy a gyomorsav a nyelőcsőbe alvás közben visszaáramoljon. A reflux párnák többsége, nem biztosítja, hogy a felsőtest ne csússzon le az ék aljára. A 3 zónás anatómiai reflux párna kialakításánál figyelembe vettük a stabil magas fekvést.

Biorezonancia - Egészségrecept

Biorezonancia - Egészségrecept

Biorezonancia kezelés Óbudán. Fáradtnak, levertnek érzi magát? Szeretné megtisztítani testét-lelkét? A biorezonancia kezelés felméri a fizikai test állapotát, segít leszámolni a túlsúllyal, legyőzni a betegségeket, kiiktatni a stresszfaktorokat, méregtelenít, javítja a közérzetet. Jelentkezzen be most!

Oxigénterápia folyékony oxigénnel

Oxigénterápia folyékony oxigénnel

A Wellness Webáruházban olyan termékek közül válogathat, amelyek az Ön otthonába csempészik a wellness élményét, mindennapos használatuk elősegítik a test és lélek harmóniájának megteremtését, a wellness érzés átélését. Célunk az egészségmegőrző, szépségápolási termékek, magyar BIO- és natúrkozmetikumok elérhető áron való terjesztése mellett a wellness életmód bemutatása. Hasznos információkkal, tanácsokkal, ötletekkel szeretnénk segíteni egy boldogabb, egészségesebb élet kialakításában. Folyamatosan keressük a piacon megjelenő főleg magyar termékújdonságokat, módszereket, hogy minél előbb az egészséges életmódra nyitottak számára elérhetővé tegyük.

Parádi víz a természetes megoldás

Parádi víz a természetes megoldás

A Parádi víz alkalmas reflux betegség gyógyítására. Savas gyomor kiváló gyógyír.A Medaqua KFT története 1986-ra vezethető vissza. Ebben az évben alakult meg az ÉLPAK GMK és ebben a vállalati formában tevékenykedett 5 éven keresztül. A vállalkozás a 90-es évek elejéig főként palackozóüzemek éves karbantartásával foglalkozott. E tevékenységi körébe tartozóan került kapcsolatba a parádsasvári és a tiszajenői gyógy- és ásványvíztermelő üzemekkel is még a 80-as évek végén. A két üzemet először felújította, majd bérbe vette, majd pedig megvette a cég. Az ÉLPAK életében az 1991. év újabb változást hozott. A fejlődés és a profil bővítés megkívánta egy új szervezeti forma felvételét, ezért a cég KFT-vé alakult át, de 1997-ben az ÉLPAK ezt a szervezeti formát is kinőtte, így 1997. decemberétől, mint Részvénytársaság tevékenykedik. 2000. januárjában a két fő profil szétválasztása érdekében a társaság létrehozott két önálló KFT-t. A PACKER KFT vette át a palackozástechnikai profilt, míg a MEDAQUA KFT égisze alá került a gyógy- és ásványvizek forgalmazása.

A kezeletlen reflux szövődményei

A kezeletlen reflux szövődményei

A kezeletlen reflux szövődményei - WEBBeteg Orvosoktól betegeknek hitelesen - Reflux és gyomorfekély.A reflux tulajdonképpen egy nyelőcső betegség, tünetei és megnyilvánulása mégis a gyomrot érintik. Manapság az egyik leggyakoribb emésztőrendszert érintő betegség, mely pár évvel ezelőtt még csak negyven éves kor felett volt igazán jellemző, de mára ez a korhatár egészen húszig lecsökkent.

Tuti menü