Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Természetes megoldások képes leírás - Reflux.tlap.hu
részletek »

Természetes megoldások - Reflux.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reflux.tlap.hu » Természetes megoldások
Keresés
Találatok száma - 21 db
Lúgosító étrend - Hatékony lúgosítás program

Lúgosító étrend - Hatékony lúgosítás program

Szeretné produktívan lebontani a felgyülemlett káros anyagokat szervezetében? Vitaminokban gazdag, jótékony készítményeket fogyasztana? Akkor még ma látogasson el a Green Life weboldalára, tekintse meg a hatalmas búzafű és búzafűlé kínálatot is! Ezekkel a természetes készítményekkel Ön is hatékonyan méregteleníthet! Érdeklődjön bővebben a lúgosítás folyamatáról és a lúgosító ételek helyes fogyasztásáról. A búzafűlé ára, és az egyéb természetes anyagok díjszabása a megvásárolni kívánt termékek kiszerelésétől függ.

Wellness kávé ami nem savasít

Wellness kávé ami nem savasít

Ganoderma kávé az egészséges kávé. DXN termékek a lúgosítás és az egészséges életmód támogatására. Habár nem voltam nagy kávéfogyasztó, mivel korábban sokszor rosszul lettem a kávétól, de az egészséges életmódnak elkötelezett híveként, és mert kíváncsi voltam a termékre azonnal regisztráltam és rendeltem a kávéból. Pár nap után tényleg éreztem a pozitív hatásait, sokkal energikusabb lettem, az alvás idomet ugyan nem csökkentette le, hiszen az eddig is nagyon kevés volt a 4 gyerkoc mellett, viszont a kávé hatására egész nap frissnek és energikusnak kezdtem magam érezni. Így lettem egészséges kávéfogyasztó.

Ez bevált: DXN Spirulina

Ez bevált: DXN Spirulina

Néhány dolog mely a DXN Spirulina mellett szól: - Malaysia éghajlata a legkedvezöbb a Spirulina minőségéhez mivel ott van a legtöbb napsűtéses óra, a legjobb a napsugárzás szöge és ereje, így a legfontosabb alkotórész a klorofill itt képzödik legnagyobb mennyiségben benne! - A DXN-nek saját Spirulina farmja van ahol a medencéből közvetlenül megy az alga a feldolgozóhelyre ahol hidegsajtolással a hatóanyagok megtartásával készül a kiválóan emészstödő DXN Spirulina!

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
DXN RG és GL kapszula

DXN RG és GL kapszula

DXN RG és GL. Ganoderma Lucidum kapszula, por. Tiszta hatóanyag , kíváló minőség, alacsony ár! A Reishi Gano (RG) egy gombakivonat (Ganoderma lucidum), amely poliszacharidokat, adenozint, triterpenoidokat és proteineket tartalmaz. A felhasznált Ganoderma lucidumot 90 napos vörös gombából nyerik. A Reishi Gano (RG) naponta történő fogyasztása hozzájárul az általános jó közérzet fenntartásához. A ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít, de soha senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony. Az utóbbi években a tudósok által végzett alapos kutatások - az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok elemzéseinek és klinikai kísérleteinek segítségével - végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát. Vértisztító, méregtelenítő, vizelethajtó, májkímélő, bélműködést szabályozó, szívműködést elősegítő, vérnyomás-beállító, köhögésmegszüntető és köptető hatású, nyugtatószer és tumorgyógyító hatású.

Lions mane gyógygomba

Lions mane gyógygomba

DXN Lions Mane. Oroszlánsörény gomba - gyógygomba készítmények az Ön egészségéért! A gomba főbb hatóanyagai: - poliszacharidok, pl. különböző ß-glukánok - adenozin - oleinsav - fehérjék és aminosavak, az esszenciális aminosavak közül a fenil-alanin, hisztidin, leucin, izoleucin, lizin, treonin és valin megtalálható benne - nyomelemek és ásványi anyagok, pl. foszfor (P), vas (Fe), kalcium (Ca) B1- és B2-vitamin Ismert hatásai: - mikroba ellenes - tumor ellenes, fékezi a tumorok növekedését (a természetes ölősejtek, T-sejtek és B-sejtek, valamint a makrofág-függő immunválaszok stimulálásával) - immunmoduláns (aspecifikus immunstimuláns) - antioxidáns hatású - citotoxikus - vérzsír csökkentő - vércukorszint csökkentő - időskori elbutulás (demencia) ellenes hatás, a hericinon C és H, valamint erinacin A és I tartalma miatt a hagyományos kínai gyógyászatban elsősorban gyomor- és bélbántalmak kezelésében használják

1Kezeld az okot ne a tüneteket!

1Kezeld az okot ne a tüneteket!

Mik okozzák a betegségeket? Mi az egészség? Létezik-e egészséges ember? Természetes megoldások a betegségek gyökereinek kezelésére? Gyógyítás vagy megelözés?Mikor az emberek megbetegednek, válságba kerül az egészségük gyakran megijednek és futnak az orvoshoz, hogy gyógyítsa meg őket! Ilyenkor gyakran hajlandóak életmódjukon változtatni, elhatározzák - ha nem is tesznek fogadalmat -, hogy egészségesebben kívánnak élni. Aztán ha szerencsések és látszólag visszaszerzik az egészséget, elmúlnak a tünetek gyakran visszatérnek oda ahonnan indultak és könnyen abbahagyják az egészségükre való odafigyelést! Mert ahhoz hogy a tervből valóság legyen hiányzik egy olyan lépcsőfok amit nagyon kevesen hajlandóak meglépni! A kényelem a legtöbb ember életében sokkal fontosabb szempont mint a felelősség vagy a tudatos életmód választása, felvállalása! Tény hogy az emberek többsége 40 évig feláldozza az egészségét, hogy pénze legyen, majd 40 évig kénytelen a pénzét feláldozni, hogy egészsége legyen! Vagy legalább mentse ami menthető! Egészségünk gyakran csak akkor válik fontossá, amikor szervezetünk jelez, valami nagy és tartós baj ér. Akkor viszont honfitársaink hatvan százaléka elrohan orvoshoz, a többiek pedig még akkor sem mernek vagy akarnak a dolgok végére járni. Saját felelősségünk tehát, hogy komolyan vesszük-e a megelőzést. Reflux nélkül szép az élet!

Organic Herb

Organic Herb

100%-os bio tönköly búzamagból készült fagyasztott búzafűlé. Kiválóan alkalmas étrend kiegészítéshez, hiszen tele van vitaminokkal, és természetes antioxidánsokkal is. Ajánlani tudom még a méregtelenítéshez, és böjthöz egyaránt, és a fogyáshoz, és főképpen azoknak, akik nem akarnak szintetikus vitaminokat szedni. Őstermelőtől, bevizsgálva, és feldolgozó üzemi engedéllyel.

1A DXN kávé

1A DXN kávé

DXN ganoderma kávé: Élvezeti cikk? Igen! Finom és egészséges - van ilyen? Igen! MLM beépitett kényszerek nélkül? Igen! Ez a DXN!!A DXN 16 éve van a piacon és ezalatt az idő alatt folyamatosan növekedést mutatott, fent van a tőzsdén így gazdasági mutatói ellenőrizhetőek! Malaysia és az ázsiai térség vezető MLM cége de világviszonylatban is a jelentös 40.helyen tartják számon! http://pluszpenzforras.info/top100.pdf Egy föld egy piac elve szerint több mint 40 országban van jelen és több mint 100 országba van kiszállítás! Stabil anyagi háttere van amit az MLM részen kívül komoly nagy építőipari beruházások, idegenforgalmi szálláshelyek, városrészek, utazási iroda és még más ipari vállalkozások biztosítanak! Minősítése alapján tudhatjuk, hogy nincsenek hitelei, és nem tartozik senkinek, a jutalékokat pedig mindig megbízhatóan kifizeti!

Walmark - Egészség az egész családnak

Walmark - Egészség az egész családnak

A Walmark Egészség Klub küldetése, hogy ügyfeleinket különleges gondoskodásban részesítsük és folyamatosan informáljuk őket az egészséges életmóddal kapcsolatos újdonságokról, szakértői tanácsokról. A legfőbb célunk, hogy minden megrendelőnknek minőségi szolgáltatást nyújtsunk, kielégítsük igényeiket és érdeklődésüket, mindenekelőtt a termék- és egészség-tanácsadás területén. Klubtagjainknak számos előnyt biztosítunk, mint például rendszeres kedvezmények, akciók, vagy szakértői tanácsadás.

Hirdetés
Emésztőrendszer gyógyítás

Emésztőrendszer gyógyítás

A reflux betegségének gyógyítása gyógyhatású készítményekkel, természetes anyagokból készített gyomor és emésztés javító biotermékek. A Biokedvenc kínálatában több tucat gyomor gyógyító terméket megtalál, mind-mind ellenőrzött ökológiai gazdaságból, így rostok, psillum, probiotikumok és cékla kivonatok.

Lúgosítás ganodermával

Lúgosítás ganodermával

Reflux: Az emésztési zavarok az egyik leggyakoribb élettani probléma az ember esetében. Az emésztési zavarok egyik gyakori megjelenési formája a túlzott gyomorsav termelés. Az átlagember jobb híján savlekötőket használ, szemet hunyva a problémák felett, figyelmen kívül hagyva a gyomorsav kialakulásának okát és inkább elnyomja a tünetet, kezeli a tünetet egy a gyógyszertárban kapható vegyi anyaggal. Ha viszont, nem hallgatunk a testünk által küldött sürgős üzenetekre, vagy elnyomjuk a tüneteiket ezekkel az anyagokkal és nem kezeljük az okot, akkor az tovább terjed és egy sor további betegség üti fel a fejét, amelyek tüneteinek enyhítésére újabb és újabb vegyi anyaggal 'kezelhetünk', illetve nyomjuk el míg bele nem halunk. Napjainkban az egyik legkelendőbb recept nélkül kapható orvosságok egyike a savlekötő. Mikor állati eredetű fehérjét fogyasztunk a gyomorban, sav termelődik. Ha keményítővel kombináljuk, akkor a keményítőből kialakuló cukrokból további sav képződik. Minél több cukrot viszünk be a szervezetbe annál több sav keletkezik.

Naturlife Búzafűlé

Naturlife Búzafűlé

Jó tudni: a gabonafüvekben levő fehérjék lényegesen könnyebben emészthetőek mint a húsokban lévők. A gyümölcsökben és zöldségekben lévő fehérjék a hússal ellentétben feldolgozhatóak és nem okoznak savas környezetet a szervezetben. A fehérjék fogyasztásánál gondolnunk kell arra is, hogy az állati eredetű fehérjék fogyasztásával egy időben nagyobb mennyiségű nem kívánt kísérő anyag is jut a szervezetünkbe, mint például zsírok, koleszterin és purin. A húsban lévő purin, a húgysav fő forrása. Ez a vesékben, az ízületekben és az inakban raktározódik. Ez által a túlzott felhalmozódás következtében az arra hajlamosak körében vesekövet, és köszvényt idézhet elő.

Flavin7 Reflux ellen.

Flavin7 Reflux ellen.

A Flavin7 termékei biztos védelmet nyújtanak a reflux kialakulása ellen. Kizárólag természetes anyagok. Antioxidáns és szabadgyök befogadó hatás. Asztma illetve allergia ellenes. Májvédő funkció. A ráksejtek keletkezését, a daganatsejtek szaporodását és áttétképződést gátló. Vírus és baktériumellenes. Ügyfélszolgálatunk elérhető: H-V 9-21-ig. Magyarországon jelenleg a legnagyobb és legrészletesebb flavin 7-es weboldalával rendelkezünk, melyen bátran kérdezhetsz még a flavin7 egészségfórumban is.

Reflux,savasodás csomag

Reflux,savasodás csomag

Ajanlanam a fent emlitett wearuhazat ami 100% ban termeszetes anyagokbol keszult gyogytermekekkel,taplalek kiegeszitokkel foglalkozik.Az emlitett oldal a web aruhaz aktualis termek oldala ahol a reflux,savasodasi problemakra kinal megoldast,termeket. A fooldal cime: www.hallogsm.unas.hu Aloldal: http://hallogsm.unas.hu/shop_artdet.php? shop_id=4686&kk=Laura_729452

Reflux közösség

Reflux közösség

Ossza meg Ön is betegsége, felépülése történetét! Olvassa el sorstársai sztorijait, csatlakozzon az Önt érdeklő betegségek közösségéhez vagy keressen megbízható forrásokból.

Ganoderma a legjobb lúgosító!

Ganoderma a legjobb lúgosító!

Wellnesskávéház az egészséges kávé forrása. DXN ganodermakávé mellékhatás nélkül erősíti az immunrendszert és szabályozza a vérnyomást!A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a ganodermára. Ez az úgynevezett első gyógyszer, amely még hosszú távon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást. Javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket, és hosszú életet élhessünk.

 A túlsavasodott szervezetet

A túlsavasodott szervezetet

Rohanó, civilizált életünk, helytelen táplálkozásunk testünket elsavanyítja, ami betegségekhez vezethet. Szeretné ezt elkerülni és a bajon segíteni? A túlsavasodott szervezetet át kell mosni, s a már megkötött mérgeket ki kell oldani. Sajnos csak lúgosító táplálkozással ez a tisztítás nem oldható meg teljesen. Ezért kiegészítő készítményre van szükségünk. Az általam a savadosára és a reflux betegségre javasolt Lúgosító port és oldatot az Egyesült Államokban fejlesztették ki. Ez az egyik legjobb készítmény mind a sejteken belüli, mind a sejteken kívüli savasodás semlegesítésére és a bázikus raktárak feltöltésére.

Tuti menü