Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Természetgyógyászok képes leírás - Reflux.tlap.hu
részletek »

Természetgyógyászok - Reflux.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: reflux.tlap.hu » Természetgyógyászok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Szabó Péter Gábor

Szabó Péter Gábor

Szülész-nőgyógyász szakorvos Dr. Kovács Zoltán Egy szülész - nőgyógyász számtalan csoda tanúja: az új élet indulásakor lehet jelen. Orvosként ráébredtem annak fontosságára, hogy a születés és az azt megelőző időszak során nem csak testi, hanem lelki odafigyelésre is szüksége van a kismamáknak, a magzat már anyja hasában szerez olyan tapasztalatokat, melyek hatással vannak későbbi életére.

A természetes életmód

A természetes életmód

Köszöntöm a kedves olvasót. Örülök, hogy rátalált-e weblapra. Az aloldalak között válogatva sok hasznos tanácsot,és információt talál egy egészségesebb életmód kivitelezéséhez. Kellemes időtöltést kívánok az olvasáshoz. Ha kérdése merülne fel a Kapcsolat oldalon megtalálja elérhetőségemet.Ez a zöld színű oldal arra mutat rá, hogy vissza kell térnünk a természethez, a természetesebb életmódhoz.A phyto (= növény) és a therapeia (= gondozás, kezelés) görög eredetű szavak és együtt növényekkel történő gyógyítást jelentenek. A fitoterápia alapja az, hogy a növények belső anyagainak gyógyszertani hatásuk van és a különböző betegségeknél megelőző, enyhítő vagy gyógyító hatásuk lehet. A növények belső anyagát és nem a viselkedését vagy a lelkét (lásd anthropozofia, Bach féle virágterápia) tekintik a gyógyszertani hatás hatóanyagának. A fitoterápia keretében rendszerint növényi kivonatokat vagy növényi kivonatok kombinációját használják cseppek, tabletták, kapszulák, kúpok, kenőcsök, borogatások vagy teák formájában.

Bioenergetikus

Bioenergetikus

MÓCSÁNY BERTALAN bioenergetikus természetgyógyász vagyok. Kérem, ismerkedjen meg tevékenységi körömmel, terápiás módszereimmel, gyógyítói nézetemmel!Bioenergetikus természetgyógyászként már több, mint 11 éve kiemelten foglalkozom a Candida gomba betegség által okozott közvetlen, vagy közvetett energetikai eltéréseivel (fizikai és lelki tüneteivel, kihatásaival), és azok regenerációjával, a fizikai-lelki közérzet javításával - emelésével, így, mint CANDIDA szakértő természetgyógyász, széleskörű, beigazolódott bioenergetikai harmonizáló módszerrel és tapasztalattal rendelkezem! Hatékonyan segítem elő a REFLUX BETEGSÉG, a szív és keringési rendszer - emésztőrendszer betegségei által okozott energetikai tünetek - energetikai eltérések csökkenését, a fizikai és lelki közérzet javulását. Bioenergetikus Radiesztétaként vizsgálom az Ön szervezetére ható és környezetében jelenlévő káros földsugárzásokat vagy mesterséges sugárzásokat, különböző eszközökkel, eljárásokkal kivédem, árnyékolom hatásukat. A mérés során nem szükséges, hogy otthonában vagy munkahelyén tartózkodjam.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Dr. Alexander Sztrasnij

Dr. Alexander Sztrasnij

- Dr. Alexander Sztrasnij milyen betegségeket gyógyít? - Nem a betegségeket gyógyítja, hanem az egész embert tetőtől talpig, úgy a testet, mint a lelki folyamatokat, vagyis: a stresszt, a feszültséget, a fáradékonyságot, az álmatlanságot, a migrént, a hörghurutot, az asztmát, a szívbetegségeket, a magas vérnyomást; az epe-, gyomor- és bélbetegségeket, az allergiát, a gerinc- és ízületi fájdalmakat, a nőgyógyászati problémákat, a daganatokat (csak abban az esetben, ha nincs szükség műtétre) és másokat. - Milyen gógymódokat alkalmaz? - Bioenergia, relaxáció és homeopátia. Egyes pácienseknek kiegészítésként a Természetgyógyászat. Ép testben ép lélek c. könyvben leírt házi (otthoni) kúrák is javasoltak. (A könyv megnézhető vagy megvásárolható a rendelőben, könyvesboltokban vagy a kiadoban: www.shl.hu).

Professzionális radiesztézia

Professzionális radiesztézia

bencze-marosi.hu - Professzionális radiesztézia, földsugárzás-mérés és Feng Shui 1990 óta földsugárzás méréssel és mentesítéssel, 1998 óta feng shui tanácsadással foglalkozunk, mindannyian okleveles természetgyógyászok vagyunk. Ezeken a területeken rendszeresen tartunk tanfolyamokat.

Tuti menü